نان چوان

nan chuan 

نان چوان(سبک جنوبی)

نان چوان یا بوکس جنوبی یکی از سه سبک اصلی واستاندارد ووشو جهان بوده که به علت دارا بودن مشخصات منحصر به فرد خود اعم از قدرت و سرعت و انعطاف پذیری جایگاه ویزه ای در بین هنر جویان ایرانی دارد.این سبک در قسمت تالو(اجرای فرم)به سه صورت اجرای فرم استاندار نان چوان (فرم بدون سلاح با مشخصات سبک)نن گوئن(فرم سلاح چوب)نن دائو(فرم سلاح شمشیر پهن)به مسابقات جهانی و المپیک قدم می گذارد.و در قسمت سانشو (مبارزه آزاد) با قوانین کاملا علمی همگام با دیگر سبکها ووشو در میادین جهانی حاضر می گردد نان چوان به طور کسترده در جنوب چین تمرین می شود.در زمان سلسه مینگ(1368-1644م)پایه گذاری شده و سبکهای مختلفی دارد.بین مشهورترین آنها پنج سبک وجود دارد.

خانواده ای هو و نگار و کای و لیو ولی و مو و چند سبک دیگر که کمتر شناخته شده مانند بوکس(پنجه)و(بوکس ببر سیاه).

نان چوان روی حالت چمبانه زدن همواره با نقطه ثقل پائین کارپیوسته پاها تاکید دارد و دارای ضربه های مشت نیرومندی است.نان چوان به وسیله ترکیب حرکات با تعداد پرش و قدرت پا و نفس کشیدن و صداهای مقطعی تولید می شود.

نان چوان یکی از منابع و سرچشمه های بوکس چینی می باشد با یک سرگذشت و تاریخ دیرینه. 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد